Ranita i fullgalopp!

October 15, 2016

Ranita Victoria Bugge Mathiassen  9år med den lånte ponnien Picasso stillte til start i ponni galoppen Kingsland Oslo Horse show i dag 15 oktober! Fredag satte de kursen for Telenor Arena og spenningen var stor for små og store. Eget antrekk måtte til,med brodert rosa Fræna Rideklubb logo bakpå.

 Ranita fikk sin første hest som 5 åring, men har ridd siden hun lærte å gå. Hest er livet, ha det gøy med hestene,  og å få kjemi med så fine ponnier er en stor glede. For å delta på Kingsland Oslo horse show kunne alle barn sende søknad innafor noen kriterier. 8 barn i hele Norge fikk ri, og som 1 år yngere enn gjerne alder fikk Ranita den gledelige nyheten om en plass i ponni galoppen! Hun lånte seg ponni og fikk trent i 2 uker . Dette var en fantastisk opplevelse for Ranita . Alle hestejenters drøm 💞🏇💞 "det var virkelig artig og mye folk som heiet og ropte.. Min drøm er å bli skikkelig god og å få ri i en slik arena igjen 😉"-Ranita 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 26, 2017

March 9, 2017

November 21, 2016

October 15, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Fræna Rideklubb

Hallbooking: 45433665

Rideskole: 91354095

 

Adresse

PB 249
6447 Elnesvågen

Møt oss på:

  • facebook-square
  • youtube-square

Norges Rytterforbund