Dressurstevne i Surnadalen

August 8, 2016

Klubbens medlemmer Ann Kristin Sandvik og Amalie Groven var i helgen hos Trollheimen Ride og Kjørelag og startet stevne. 

 

Ann Kristin startet på sin unghest Adante Van Lid lørdagen. De ridde klasse Lb2, og fikk 61,111 % som resulterte i en 2.plass! Vi gratulerer! 

 

"Kjempe flott anlegg, hyggelige mennesker og godt organisert arrangement synes jeg. Veldig trivelig sted å komme til :) hesten var i form, men alltid spennende å ri en unghest, da en aldri vet hva han kan finne på 😉 han var super på oppvarmingen, men ble anspent under programmet, så turte ikke trykke på han så mye, og fikk dermed noe trekk for det. Samtidig var han lett å føre, hadde fin kontakt, og hadde veldig fine overganger :) (da bortsett fra et bukkesprang inn i den første galoppen;)"- Ann Kristin Sandvik

 

 

 

 

 

Amalie Groven og Spirit red både lørdag og søndag hos Trollheimen R&K. 
Lørdagen ridde de LA 4 og fikk 63,75%, noe som holdt til en 1.plass

Søndagen ridde de LA 2, og fikk 68,14% og fikk dermed også denne dagen en 1.plass 🏆
 

Vi er stolte over og ha dere som medlemmer, flotte ekvipasjer med god samhandling, og med respekt, forståelse og kjærlighet til hestene. Fortsett den gode innsatsen og med det gode systemet. Øvelse og målrettet arbeid gir resultater! 

 

 

Resultatlister her

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 26, 2017

March 9, 2017

November 21, 2016

October 15, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags